Welkomstwoord

We heten je van harte welkom op de website van de Intruder Owners Club Holland (IOCH), de gezelligste motorclub van Nederland!

Zoals de naam al zegt, bestaat de club uit bezitters van een Suzuki Intruder, die met al zijn mogelijkheden de meest optimale Japanse motor is om naar ieders behoefte te berijden en te verbouwen van origineel naar custom, chopper, cruiser, etc.

"

Organisatie

De IOCH bestaat uit een (dagelijks) Bestuur en een Provincieraad en een aantal commissies. Vrijwilligers uit het ledenbestand (rondom de duizend) hebben hierin tal van taken op zich genomen en zorgen allen voor het succesvol reilen en zeilen binnen de club. Zie voor een overzicht van de organisatie dit organigram.

De club bestaat uit leden in alle leeftijdscategorieÔŅĹn, met zowel mannelijke als vrouwelijke Intruderrijders. De club is een landelijk orgaan dat is opgedeeld in provincies. Dit wil zeggen dat elke provincie een provinciehoofd heeft, die elk jaar een lokale toertocht organiseert en tevens samen met de leden uit de betreffende provincie naar andere evenementen 'voor'rijdt.


[Klik hier] voor de knipselkrant

Voordelen lidmaatschap

Een lidmaatschap kost Ä 37,00 per jaar. Daarvoor krijg je vier maal per jaar het prachtige glossy full colour Intruder-magazine met daarin een uitgebreide toerkalender, technische tips, foto's van verbouwde Intruders en natuurlijk de toerverslagen van gereden ritten en evenementen, gratis deelname aan de vele toertochten, enz.

Leden van de club genieten ook van de kortingen oplopend tot 20% bij vele motor- en accessoirezaken, verdeeld over geheel Nederland en op het vertonen van de ledenpas. Ook een aantrekkelijke motorverzekering is voor onze leden binnen handbereik.

Daarnaast krijg je toegang tot het forum achter de IOCH-website. Hier vind je veel afgeschermde extra informatie over de IOCH, de leden en de toertochten. Wil je meer informatie laat het ons dan weten via ons contactformulier, post of bezoek ons op de beurzen door het hele land waar we regelmatig aanwezig zijn.

Dat de IOCH geen eendagsvlieg is, blijkt wel uit het feit dat we in 2011 ons 20-jarig bestaan vieren. Dus 'surf' rond op onze website, bezoek het IOCH-forum en ervaar het enthousiasme van de IOCH-leden. Trekt het bovenstaande je aan, en heb je een Suzuki Intruder, word dan lid! Daarvoor kun je gebruik maken van ons online inschrijfformulier op deze site.

Als je ideeŽn hebt, of vindt dat er zaken op deze site ontbreken, stuur dan een mail aan de ideeŽbus via het contactformulier.

 

Onbekende doeken Herman Brood ontdekt

Zie 'ons' Broodschilderij en onze Broodmachine op AT5. Klik op de afbeelding!

 

 

 

 

 
IOCH.com Forum WWW