Intruder Owners Club Holland

voor Alle Intruder Vragen & Antwoorden - http://www.ioch.com
Het is nu do 09 dec, 2021 10:11

Alle tijden zijn GMT + 1 uur [ Zomertijd ]




Plaats een nieuw onderwerp Antwoord op onderwerp  [ 21 berichten ]  Ga naar pagina 1, 2  Volgende
Auteur Bericht
BerichtGeplaatst: do 03 sep, 2020 21:03 
Offline
Avatar gebruiker

Geregistreerd: ma 17 aug, 2020 09:40
Berichten: 48
Woonplaats: Enschede
Hallo ik heb een Suzuki intruder 750 uit 86 en die heeft een lange tijd stil gestaan, zeker tien jaar.
Nou wil ik hem graag weer aan de gang maken,
Ik heb er een nieuwe accu onder gezet en als ik het contact aanzet gaan alle lampen wel aan en dashboard doet het ook gewoon. Alleen als je op start drukt gebeurt er niets.. en er brand een rood lampje STAND. Heb tevens ook geen koppeling druk, heeft dat een verband met elkaar?

Groeten Bram


Omhoog
 Profiel Stuur privébericht  
 
BerichtGeplaatst: do 03 sep, 2020 21:52 
Offline
Avatar gebruiker

Geregistreerd: ma 04 aug, 2008 15:44
Berichten: 1689
Woonplaats: Heerlen
Lampje zal wel van je zijstandaard zijn, uitgeklapt. Al geprobeerd met ingeklapte en koppelingshendel ingetrokken?


Verzonden vanaf mijn iPhone met Tapatalk

_________________
http://intruder1500.orgfree.com
Motoren:
New Map C150 1949
Vl1500 1999
LTD 454 1990


Omhoog
 Profiel Stuur privébericht  
 
BerichtGeplaatst: do 03 sep, 2020 21:58 
Offline
Avatar gebruiker

Geregistreerd: ma 17 aug, 2020 09:40
Berichten: 48
Woonplaats: Enschede
Wel met standaard in geklapt, alleen ik heb geen druk in de hendel van de koppeling dus miss zit daar het probleem?


Omhoog
 Profiel Stuur privébericht  
 
BerichtGeplaatst: do 03 sep, 2020 21:58 
Offline
Avatar gebruiker

Geregistreerd: ma 17 aug, 2020 09:40
Berichten: 48
Woonplaats: Enschede
Wel met standaard in geklapt, alleen ik heb geen druk in de hendel van de koppeling dus miss zit daar het probleem?


Omhoog
 Profiel Stuur privébericht  
 
BerichtGeplaatst: do 03 sep, 2020 22:31 
Offline
Avatar gebruiker

Geregistreerd: ma 04 aug, 2008 15:44
Berichten: 1689
Woonplaats: Heerlen
Je koppellingschakelaar is defect, daarom start ie niet. Dit heeft niks te maken of je nou wel of niet druk op de koppeling hebt. Schakelaartje zit bij de hendel.

_________________
http://intruder1500.orgfree.com
Motoren:
New Map C150 1949
Vl1500 1999
LTD 454 1990


Omhoog
 Profiel Stuur privébericht  
 
BerichtGeplaatst: do 03 sep, 2020 22:38 
Offline
Avatar gebruiker

Geregistreerd: ma 17 aug, 2020 09:40
Berichten: 48
Woonplaats: Enschede
Oke, en is dat schakelaartje te omzeilen op de een of andere manier?


Omhoog
 Profiel Stuur privébericht  
 
BerichtGeplaatst: do 03 sep, 2020 22:39 
Offline
Avatar gebruiker

Geregistreerd: ma 04 aug, 2008 15:44
Berichten: 1689
Woonplaats: Heerlen
Gewoon doorverbinden

_________________
http://intruder1500.orgfree.com
Motoren:
New Map C150 1949
Vl1500 1999
LTD 454 1990


Omhoog
 Profiel Stuur privébericht  
 
BerichtGeplaatst: do 03 sep, 2020 22:41 
Offline
Avatar gebruiker

Geregistreerd: ma 17 aug, 2020 09:40
Berichten: 48
Woonplaats: Enschede
Hoe doe ik dat dan precies? En heeft dat ook te maken met dat rode lampje in het dashboard?


Omhoog
 Profiel Stuur privébericht  
 
BerichtGeplaatst: do 03 sep, 2020 22:59 
Offline
Avatar gebruiker

Geregistreerd: ma 04 aug, 2008 15:44
Berichten: 1689
Woonplaats: Heerlen
Als 2 draadjes naar een schakelaar gaan en de schakelaar doet niks dan verbind je de 2 draadjes met elkaar rode lampje is van de standaard.


Verzonden vanaf mijn iPhone met Tapatalk

_________________
http://intruder1500.orgfree.com
Motoren:
New Map C150 1949
Vl1500 1999
LTD 454 1990


Omhoog
 Profiel Stuur privébericht  
 
BerichtGeplaatst: vr 04 sep, 2020 05:42 
Offline
Avatar gebruiker

Geregistreerd: ma 17 aug, 2020 09:40
Berichten: 48
Woonplaats: Enschede
Oke zodra ik tijd heb ga ik dat uitproberen. Dat rode lampje reageert ook niet op de standaard, dat zou het probleem dus ook kunnen zijn? Maar bedankt voor je info, laat je weten hoe het afloopt, en zal dan ongetwijfeld tegen het volgende probleem aanlopen :D


Omhoog
 Profiel Stuur privébericht  
 
BerichtGeplaatst: vr 04 sep, 2020 10:53 
Offline
Avatar gebruiker

Geregistreerd: ma 04 aug, 2008 15:44
Berichten: 1689
Woonplaats: Heerlen
Bram in je voorstel bericht heb je het over een 700 uit 86 en hier heb je het over een 750 uit 86. Wat is het nou????
Bij een 700 is het rode lampje alleen een indicatie en verder niks. Bij nieuwere modellen zit er een sidestand relais tussen en dan kan het verschil maken tussen wel of niet starten.
De 750 die vanaf 88 beginnen hebben zoiets maar die hebben geen rood lampje.


Verzonden vanaf mijn iPhone met Tapatalk

_________________
http://intruder1500.orgfree.com
Motoren:
New Map C150 1949
Vl1500 1999
LTD 454 1990


Omhoog
 Profiel Stuur privébericht  
 
BerichtGeplaatst: vr 04 sep, 2020 11:05 
Offline
Avatar gebruiker

Geregistreerd: ma 17 aug, 2020 09:40
Berichten: 48
Woonplaats: Enschede
Ik weet het eigenlijk niet zeker. Er zit bij de zijstandaard wel een schakelaartje, maar die reageert geloof ik nergens op.


Omhoog
 Profiel Stuur privébericht  
 
BerichtGeplaatst: vr 04 sep, 2020 11:07 
Offline
Avatar gebruiker

Geregistreerd: ma 04 aug, 2008 15:44
Berichten: 1689
Woonplaats: Heerlen
Ze hebben allemaal een schakelaar. Maar welke motor heb je nou?


Verzonden vanaf mijn iPhone met Tapatalk

_________________
http://intruder1500.orgfree.com
Motoren:
New Map C150 1949
Vl1500 1999
LTD 454 1990


Omhoog
 Profiel Stuur privébericht  
 
BerichtGeplaatst: vr 04 sep, 2020 11:09 
Offline
Avatar gebruiker

Geregistreerd: ma 17 aug, 2020 09:40
Berichten: 48
Woonplaats: Enschede
Sorry het is een Vs 700 uit 86.kheb hem via een kennis en die dacht dat het een 750 was.. beetje verwarrend :)


Omhoog
 Profiel Stuur privébericht  
 
BerichtGeplaatst: vr 04 sep, 2020 11:11 
Offline
Avatar gebruiker

Geregistreerd: ma 04 aug, 2008 15:44
Berichten: 1689
Woonplaats: Heerlen
Mooi dan is het lampje alleen een indicatie, ook die schakelaar is defect. Heb je een multimeter?


Verzonden vanaf mijn iPhone met Tapatalk

_________________
http://intruder1500.orgfree.com
Motoren:
New Map C150 1949
Vl1500 1999
LTD 454 1990


Omhoog
 Profiel Stuur privébericht  
 
Geef de vorige berichten weer:  Sorteer op  
Plaats een nieuw onderwerp Antwoord op onderwerp  [ 21 berichten ]  Ga naar pagina 1, 2  Volgende

Alle tijden zijn GMT + 1 uur [ Zomertijd ]


Wie is er online

Gebruikers op dit forum: Geen geregistreerde gebruikers. en 1 gast


Je mag geen nieuwe onderwerpen in dit forum plaatsen
Je mag niet antwoorden op een onderwerp in dit forum
Je mag je berichten in dit forum niet wijzigen
Je mag je berichten niet uit dit forum verwijderen
Je mag geen bijlagen toevoegen in dit forum

Ga naar:  
cron
Powered by phpBB® Forum Software © phpBB Group
phpBB.nl Vertaling