Intruder Owners Club Holland
http://www.ioch.com/phpBB3/

Holland Intrder Treffen 2021 en EIC gaan niet door
http://www.ioch.com/phpBB3/viewtopic.php?f=69&t=22107
Pagina 1 van 1

Auteur:  Bestuur [ do 19 aug, 2021 14:00 ]
Berichttitel:  Holland Intrder Treffen 2021 en EIC gaan niet door

Wat een enorme teleurstelling: de HIT / EIC kunnen we onder de huidige omstandigheden en voorwaarden gewoon niet door laten gaan. Het is allemaal veel te onzeker, bleek vandaag. Pas medio september komt er weer meer zekerheid vanuit de overheid. Voor de club en de uitbater van het feest is dat te laat. De IOCH en haar leden lopen een (te) groot financieel risico. En een feestje op 1.5 meter afstand, zittend, zonder dansen, zonder livemuziek, in een grote tent en mogelijk zelfs elke dag door zelftesten laten zien dat je mee mag doen; dat is niet des IOCH’s.

Frits en Ronald, onze commissieleden, zijn er kapot van. Zij hebben zich afgelopen weken bijna 24/7 ingespannen om de HIT en het EIC alsnog door te laten gaan. Nu staan ze voor de vervelende taak bandjes af te zeggen, bestellingen te annuleren, en conform afspraak een ieder terug te betalen (wat ook gaat gebeuren).

Iedereen had het graag anders gezien. Maar meerdaagse evenementen met overnachting zijn vrijwel onmogelijk te plannen, zo blijkt. Daar kan de uitbater weinig aan doen, het bestuur van IOCH evenmin en Frits en Ronald al helemaal niet.

Laten we niet vergelijken of afgeven op andere evenementen zoals: voetbal, de F1, de overheid … Het is wat het is; een te groot risico door onzekerheden en beperkende maatregelen.

2022

Laten we vooruitkijken. Naar 2022. En Ronald en Frits vragen een HIT ‘we will never ever forget’ te organiseren na twee jaar zonder feest.

Bestuur & PR IOCH

Pagina 1 van 1 Alle tijden zijn GMT + 1 uur [ Zomertijd ]
Powered by phpBB® Forum Software © phpBB Group
https://www.phpbb.com/