Intruder Owners Club Holland

voor Alle Intruder Vragen & Antwoorden - http://www.ioch.com
Het is nu vr 19 jul, 2019 14:48

Alle tijden zijn GMT + 1 uur [ Zomertijd ]




Plaats een nieuw onderwerp Antwoord op onderwerp  [ 3 berichten ] 
Auteur Bericht
BerichtGeplaatst: wo 22 aug, 2018 12:45 
Offline

Geregistreerd: ma 13 jun, 2011 20:18
Berichten: 22
Mijn M1800 gaat steeds lastiger in de 1e en 2e versnelling en de neutraal slaat hij bijna altijd over.

Nu lees ik dat het de platen kunnen zijn, de koppelingskabel of de oliestang die niet snel genoeg olie geeft of iets met een pin mod.
Hij is uit 2007. De KM stand is nu 23230 km.

Enig idee wat het zou kunnen zijn?


Omhoog
 Profiel  
 
BerichtGeplaatst: do 23 aug, 2018 10:50 
Offline
IOCH lid

Geregistreerd: do 10 feb, 2005 21:09
Berichten: 454
Woonplaats: DELFT
Hoi,

Kijk ook even of die bus van je pedaal goed schoon is en ingevet.

Guus.


Omhoog
 Profiel  
 
BerichtGeplaatst: vr 24 aug, 2018 15:45 
Offline

Geregistreerd: ma 13 jun, 2011 20:18
Berichten: 22
Ik heb de kabel bij mijn koppeling (handvat) iets strakker gezet. Dat schijnt de oplossing in dit geval te zijn.
Vermoedelijk uitgerekt.


Omhoog
 Profiel  
 
Geef de vorige berichten weer:  Sorteer op  
Plaats een nieuw onderwerp Antwoord op onderwerp  [ 3 berichten ] 

Alle tijden zijn GMT + 1 uur [ Zomertijd ]


Wie is er online

Gebruikers op dit forum: Geen geregistreerde gebruikers. en 0 gasten


Je mag geen nieuwe onderwerpen in dit forum plaatsen
Je mag niet antwoorden op een onderwerp in dit forum
Je mag je berichten in dit forum niet wijzigen
Je mag je berichten niet uit dit forum verwijderen
Je mag geen bijlagen toevoegen in dit forum

Zoek naar:
Ga naar:  
Powered by phpBB® Forum Software © phpBB Group
phpBB.nl Vertaling