Intruder Owners Club Holland

voor Alle Intruder Vragen & Antwoorden - http://www.ioch.com
Het is nu vr 19 jul, 2019 15:02

Alle tijden zijn GMT + 1 uur [ Zomertijd ]




Forum gesloten Dit onderwerp is gesloten, je kunt geen berichten wijzigen of nieuwe antwoorden plaatsen  [ 15 berichten ] 
Auteur Bericht
BerichtGeplaatst: vr 09 mei, 2014 19:30 
Offline

Geregistreerd: vr 28 jun, 2013 09:20
Berichten: 26
Allen,

De cobra swept uitlaten zijn besteld en onderweg vanuit Amerika.. Scheelt toch een luttele 250 euro!

Zodra ze binnen zijn ga ik ze natuurlijk gelijk monteren en zal ik ook even goed foto's maken.. Wie weet altijd handig voor de volgende die overstag gaan!

Kan niet wachten om herrie te maken!!

Tim


Omhoog
 Profiel  
 
BerichtGeplaatst: vr 09 mei, 2014 21:39 
Offline
IOCH lid
Avatar gebruiker

Geregistreerd: ma 01 maart, 2010 17:29
Berichten: 1292
Woonplaats: Breda
vanSchalkwijk schreef:
Allen,

De cobra swept uitlaten zijn besteld en onderweg vanuit Amerika.. Scheelt toch een luttele 250 euro!

Zodra ze binnen zijn ga ik ze natuurlijk gelijk monteren en zal ik ook even goed foto's maken.. Wie weet altijd handig voor de volgende die overstag gaan!

Kan niet wachten om herrie te maken!!

Tim

zal je geen spijt van krijgen ....supersoundje

_________________
Groetjes Ad


Omhoog
 Profiel  
 
BerichtGeplaatst: zo 25 mei, 2014 15:32 
Offline

Geregistreerd: vr 28 jun, 2013 09:20
Berichten: 26
Ze zitten er op hoor! Wat een geluid uit die pijpen.. Zelfs met demper ruimschoots voldoende! Laat ze er dan ook lekker inzitten (naja.. misschien een keer een rondje zonder :D )

5 juni alleen nog even op de dyno voor een betere afstelling..

Hier nog even een impressie!

Afbeelding

Afbeelding

Afbeelding


Omhoog
 Profiel  
 
BerichtGeplaatst: zo 25 mei, 2014 18:01 
Offline
IOCH lid
Avatar gebruiker

Geregistreerd: di 08 jan, 2013 21:33
Berichten: 139
Woonplaats: Capelle aan den IJssel
Heel mooi!!!

Je hoeft je motor eigenlijk niet af te stellen.
Mij is verteld dat dit pas hoeft als je je uitlaat EN filters vervangt.
Afbeelding

Ik heb beiden vervangen en met een powerpro van cobra perfect automatisch afgesteld. (is een autotuner)
Je merkt dan echt het verschil!!!
Afbeelding
Veel plezier ermee en hopelijk hoor ik ze een keer in het echt!

Mvgr. Dave

_________________
M1800R


Omhoog
 Profiel  
 
BerichtGeplaatst: zo 25 mei, 2014 18:22 
Offline

Geregistreerd: vr 28 jun, 2013 09:20
Berichten: 26
Klopt! Maar ik heb er ook K&N filters in liggen.. De motor loopt opzich prima maar ik merk wel dat het niet optimaal is! De Valkenier in Barneveld gaat mijn standaard ecu afstellen op de dynobank! Deze is over 3 onderdelen 10% af te stellen dus 30% in totaal.

Ennn dan weet ik gelijk over hoeveel power het beestje daadwerkelijk beschikt :)

Wie weet treffen we elkaar eens ergens! Als je enigzins in de buurt van Den Helder (jaja) woont of komt kan je altijd een berichtje geven!


Omhoog
 Profiel  
 
BerichtGeplaatst: zo 25 mei, 2014 18:43 
Offline
IOCH lid
Avatar gebruiker

Geregistreerd: di 08 jan, 2013 21:33
Berichten: 139
Woonplaats: Capelle aan den IJssel
Ja met k&n filters zou ik het ook doen.
Maar is een cobra powerpro niets voor jou???
Deze stelt alles automatisch in en blijft dit zoveel keer per seconde doen. Dus geen dynobank nodig!

Ik heb ook een TRE stekker waarmee je full power hebt de eerste 3 versnellingen.
Dit in combinatie met de powerpro is echt voelbaar. Ik vind mijn m1800r nu pas echt lekker rijden.
Bokken is helemaal weg en rolt zelfs uit…..
Kost wat, maar dan heb je wat!!

Ben benieuwd naar je ervaringen en als jij in de buurt van capelle aan den ijssel bent hoor ik het ook graag icon_duimomhoog.gif

Gr. Dave

_________________
M1800R


Omhoog
 Profiel  
 
BerichtGeplaatst: zo 25 mei, 2014 19:29 
Offline

Geregistreerd: vr 28 jun, 2013 09:20
Berichten: 26
Zo'n TRE heb ik eerder naar gekeken en lijkt mij idd ook wel wat! Is dat ook aan te raden zonder pc of fi2000? En welke heb je er dan opzitten als ik vragen mag Davie?

Misschien van de winter een pc of fi2000 installeren.. Nu weer even genoeg versleuteld haha!


Omhoog
 Profiel  
 
BerichtGeplaatst: zo 25 mei, 2014 20:35 
Offline
IOCH lid
Avatar gebruiker

Geregistreerd: di 08 jan, 2013 21:33
Berichten: 139
Woonplaats: Capelle aan den IJssel
Is zeker aan te raden. Neemt het bokken weg in de eerste drie versnellingen.
Is gewoon een stekkertje wat je zo in plugt. Ik heb deze toen een tijd geleden via een Engelsman op ebay gekocht die erin handelde.
Ik zal kijken of ik deze terug kan vinden.

_________________
M1800R


Omhoog
 Profiel  
 
BerichtGeplaatst: zo 25 mei, 2014 20:39 
Offline
IOCH lid
Avatar gebruiker

Geregistreerd: di 08 jan, 2013 21:33
Berichten: 139
Woonplaats: Capelle aan den IJssel
Link
http://www.ebay.nl/itm/ws/eBayISAPI.dll ... OU:NL:1123

Montage
http://m1800rforum.forum2go.nl/installa ... hlight=tre

_________________
M1800R


Omhoog
 Profiel  
 
BerichtGeplaatst: zo 25 mei, 2014 21:03 
Offline

Geregistreerd: vr 28 jun, 2013 09:20
Berichten: 26
Geen geld! Heb hem gelijk besteld..

Klopt het dat afremmen op de motor hiermee verleden tijd is? Of is het alleen minder geworden? En loopt de motor stationair hoger?

Vind ik het niks dan kan het er altijd weer tussenuit. Bedankt voor de info!


Omhoog
 Profiel  
 
BerichtGeplaatst: zo 25 mei, 2014 22:48 
Offline
IOCH lid
Avatar gebruiker

Geregistreerd: di 08 jan, 2013 21:33
Berichten: 139
Woonplaats: Capelle aan den IJssel
Haha.
Het afremmen wordt zeker een stuk minder. Is echt voelbaar.
Na het plaatsen van de powerpro was het bij mij helemaal weg!
Bij mij loopt hij gewoon stationair.

_________________
M1800R


Omhoog
 Profiel  
 
BerichtGeplaatst: ma 26 mei, 2014 11:27 
Offline
IOCH lid
Avatar gebruiker

Geregistreerd: ma 11 jun, 2012 20:21
Berichten: 196
Woonplaats: Best / Noord Brabant
Wil ik ook wel voor mijn M1500.
Heb hun een mail gestuurd.
Ben benieuwd. :D

_________________
"KOOS MOTORLOOS"

Rij nooit harder dan je engelbewaarder vliegen kan ;-)


Omhoog
 Profiel  
 
BerichtGeplaatst: ma 26 mei, 2014 19:29 
Offline
IOCH lid
Avatar gebruiker

Geregistreerd: ma 07 nov, 2011 10:43
Berichten: 1911
Woonplaats: Oosten des lands
Wat een super gave uitlaten icon_duimomhoog.gif icon_duimomhoog.gif

_________________
Vs 1400 custom.


Omhoog
 Profiel  
 
BerichtGeplaatst: za 31 mei, 2014 17:45 
Offline

Geregistreerd: vr 28 jun, 2013 09:20
Berichten: 26
TRE inmiddels binnen en geinstalleerd.. Inderdaad 5 minuten werk! Het lastigste was om de stekker los te krijgen zonder boos te worden en de boel te slopen haha..

Motor pakt soepeler op en rijd voorderest prima! Geen verhoogd toerental idle en het bokken is stukken minder! Qua accelereren merk ik nog geen verschil maargoed.. Het beestje trekt al als een malle van zichzelf!

Aankomende week wordt hij afgesteld bij de Valkenier dus ben benieuwd wat dat oplevert!

Tim


Omhoog
 Profiel  
 
BerichtGeplaatst: zo 03 aug, 2014 15:19 
Offline

Geregistreerd: zo 03 aug, 2014 14:49
Berichten: 2
ja super uitlaten ik heb ze er ook onder ik moest er alleen een sonde op lassen voor af te stellen ik had er al een dynajet opzitten automatisch afstellen lijkt mij ook beter maar ja de power booster zat er al op toen ik hem kocht .
veel plezier met deze aanwinst
groet rob


Omhoog
 Profiel  
 
Geef de vorige berichten weer:  Sorteer op  
Forum gesloten Dit onderwerp is gesloten, je kunt geen berichten wijzigen of nieuwe antwoorden plaatsen  [ 15 berichten ] 

Alle tijden zijn GMT + 1 uur [ Zomertijd ]


Wie is er online

Gebruikers op dit forum: Geen geregistreerde gebruikers. en 1 gast


Je mag geen nieuwe onderwerpen in dit forum plaatsen
Je mag niet antwoorden op een onderwerp in dit forum
Je mag je berichten in dit forum niet wijzigen
Je mag je berichten niet uit dit forum verwijderen
Je mag geen bijlagen toevoegen in dit forum

Zoek naar:
Ga naar:  
Powered by phpBB® Forum Software © phpBB Group
phpBB.nl Vertaling